WERELDKOOKBOEKEN
/
kinderreisboeken /
reisliteratuur |
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
De beste streetfood ter wereld
diverse auteurs |
De beste drankjes ter wereld
diverse auteurs |
Easy Vegan
Sanne van Rooij
|
|
|
|
|
|
Meer dan honderd authentieke voorbeelden van streetfood werden
gebundeld in deze Lonely Planet-uitgave. Van het aanbod in
tacokarretjes of noedelstalletjes en van Mohingan uit Myanmar tot
Tamale uit Mexico. Met voor ieder gerecht de ingrediënten en het
recept. |
Lonely Planet heeft 60 bijzondere dranken uit de hele wereld
verzameld. Niet alleen een korte ontstaansgeschiedenis ook de
ingrediënten én bereidingswijze zijn in de gids opgenomen.
|
Voor wie de overstap naar plantaardig eten wil zetten, vindt in deze
uitgave een waaier aan bereidingen en gerechten. Van sappen &
smoothies tot dips & spreads. Van ontbijt tot lunch en avondmaal.
Met suggesties voor specialere gelegenheden. Achteraan werd een
register bijgevoegd op basis van de recepten en de gebruikte
ingrediënten. |
|
|
|
|
|
Kosmos – 204 blz – paperback |
Kosmos – 208 blz – paperback |
Kosmos – 176 blz |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Superfood voor familie en vrienden
Jamie Olive |
52 projecten voor de stadstuinier
Bärbel Oftring |
Gemakkelijk fruit
Guy De Kinder |
De rijke wereld van kloosterkruiden
Tini Brugge & Vanessa van Koppen |
Patisserie
Hidde De Brabander
|
Het allermakkelijkste kookboek ter wereld
J.-F. Mallet
|
Koken uit de natuur
Diane Dittmer
|
Fermenteren. Het meest complete handboek
Adam Elabo |
Het zeventiende boek op rij van de bekend tv-kok. Samengesteld met
bekende gerechten, wereldkeukenrecepten en herkenbare
familieklassiekers. Ze kregen een make-over en werdenzo
samengesteld dat ze passen binnen de streedfoodfilosofie van Oliver.
|
Inspirerende voorbeelden voor het hele jaar: kruiden op de
vensterbank, insecten lokken op het balkon, verticaal tuinieren,
groenten in tassen kweken.. Milieu- en kostenbewust, met veel
aandacht voor hergebruik van materialen en een stappenplan per
project. |
De auteur beschrijft 20 soorten fruit die succesvol te oogsten zijn.
Velen kunnen in pot geplant worden. Per soort werd alle
basisinformatie samengebracht en zijn er tips voor de verwerking van
het fruit. |
De eeuwenlange kloostertraditie van koken met kruiden resulteerde in
een veelheid aan recepten, passend bij ieder seizoen. Meditatieve
teksten vormen een aanvulling voor de praktische informatie over
kloostertuinen in Nederland en Vlaanderen. 40 kruiden worden daarbij
onder de loupe genomen.
|
De samensteller geeft uitleg over 21 basisbereidingsgroepen,
ondersteund door stap-voor-stapfotografie. Daarnaast past hij deze
technieken toe bij de creatie van bijzondere recepten van eigen
hand. Een bundeling van techniek en inspiratie.
|
Elk recept leest in een oogopslag. Korte, simpele, duidelijke en
precieze recepten met fotografische opgave van de ingrediënten en
het eindresultaat. De gerechten werden geselecteerd op hun korte
bereidingstijd en de beperkte afwas.
|
Daslook, rozenbottels, vliebessen en wilde kruiden vormen de
ingrediënten van het kookboek. 66 eenvoudigie recepten voor
verrassende gerechten zoals brandnetelomelet of dorade met een
salade van melde en peer. Opgedeeeld naar de vier seizoenen
|
Het boek geeft alle basisinformatie die nodig is om zelf aan de slag
te gaan, of het nu om bier te brouwen is, groenten in te maken of
kim-chi te bereiden. Met stap-voor-stapinstructies en meer dan 80
recepten om te fermenteren.
|
Kosmos - 285 blz – harde kaft |
Kosmos – 126 blz – paperback
|
Kosmos – 128 blz – paperback
|
Kok – 150 blz – harde kaft |
Kosmos – 270 blz – harde kaft |
Kosmos -383 blz – harde kaft |
Kosmos – 160 blz – harde kaft |
Kosmos – 224 blz – paperback |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Echte mannen dieet
Dave Myers & Si King |
De nieuwe Franse keuken
Paul Bocuse |
Jamie’s
Superfood voor elke dag
Jamie Oliver |
Vlees. 100% rund
Herman den Blijker |
Aantal tafel met Camilla Läckberg & Christian Hellberg |
De grenzeloze smaken van Nederland
Drees Koren & Floris Scheplitz |
Un buku (Ons boek)/diverse auteurs |
Koken met Janny. Elke dag vers
Janny van der Heyden |
The hairy dieters deel 2. Hun motto: “beter (w)eten, beter wegen”.
Caloriearme gerechten die helpen om af te vallen. Opvolger van hun
vorig boek (en televisieprogramma) waarbij beide auteurs zo’n 20
kilo afvielen.
|
Chef-kok en levende legende Bocuse ontsluiert met meer dan 1000
recepten de geheimen van de nouvelle cuisine waarvan hij de
geestelijke vader is. Zelf schrijft hij geïnspireerd te zijn door
Alfred Guérot, een kok uit de eerste helft van deze eeuw. Culinaire
regels en terminllogie complementeren het kookboek. |
Het resultaat van een zoektocht bij gezondheids- en
voedingsdeskundigen en naar de gezondste plekken ter wereld. Dertig
ontbijtjes, dertig lunches en dertig diners die inpassen in een
calorieënregime van zo’n 2.000 aanbevolen calorieën (voor vrouwen of
2.500 voor mannen) per dag.
|
Entrecote, côte de boeuf, sukade, pianostuk, longhaas of
ossenstaart: elk stuk vlees afkomstig van rund en kalf wordt
besproken. Met uitleg over de bereidingswijze en recepten voor o.a.
Wagyu-vlees. Aparte hoofstukken zijn gewijd aan USA en
Zuid-Amerikaanse stooftechnieken.
|
Zweedse gerechten to die for. Samengesteld door de thrillerauteur
Läckberg en de chef-kok Hellberg. Het kookboek is opgevat als een
eerbetoon aan Fjällbacka, een plaatsje aan de Zweedse westkust waar
beide auteurs in hun jeugd opgroeiden en alle thrillers van Camilla
zich afspelen. |
De verschillende culturen in Nederland zetten hun keuken open en
geven toelichting bij hun eetgewoontes en culinaire achtergrond. Ook
de lokale do’s en dont’s wijzen de weg aan tafel. Daarnaast delen
bekende Nederlanders de eigen eetherinneringen uit hun land van
oorsprong.
|
Een kookboek met authentieke Surinaamse familierecepten en
–verhalen, als hommage aan de Surinaamse eetcultuur. Tien families
delen verhalen en recepten, die van generatie op generatie zijn
overgedragen.
|
De Nederlandse tv presentatrice van heel wat kookprogramma’s stelde
het boek samen onder het motto “kleur op je bord”. Met
seizoenskalenders voor fruit en groenten, vis, schaaldieren en wild.
Aparte hoofdstukken zijn er o.a. voor fingerfood en vegetarische
gerechten.
|
Kosmos – 191 blz – paperback |
Kosmos – 512 blz – paperback |
Kosmos – 310 blz – harde kaft |
Kosmos – 271 blz – harde kaft |
Kosmos – 175 blz – met harde kaff |
Kosmos – 221 blz - met harde kaft |
Kosmos & Oxfam – 278 blz – harde kaft |
Kosmos – 353 blz – harde kaft |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Jamie’s
Comford Food
Jamie Oliver
|
Echte mannen dieet
Dave Myers & Si King |
Kookboek van Sardinië
Giovanni Pilu & Roberta Mui |
Het Paleo kookboek
Daniel Green |
Groot Indonesisch Kookboek
Beb Vuyk |
Foodlingo Bijbel
Marjan Ippel |
Sla |
Aan de keukentafel van mijn schoonmoeder
Katherine Wilson |
Verrukkelijke happy classics. Of zoals de samensteller het zelf
benoemt: good mood food. Klassiekers, afgewisseld met gerechten uit
de wereldkeuken passeren de revue. Een uitgebreid hoofdstuk is ook
gewijd aan desserten en zoetigheden.
|
Kookboek met gerechten,die stevig doorsmaken maar weinig calorieën
bevatten. Samengesteld voor mensen die willen afvallen zonder
slablaadjes of lightproducten.
Of
zoals de auteurs het omschrijven: voor iedereen met stevige trek.
|
De in
Australië wonende auteurs zijn beiden begeesterd door de Sardijnse
keuken. Kok en restauranteigenaar Pilu ging voor dit receptenboek terug
naar zijn geboortestek (Sotza in de Gallurastreek) om extra research te
doen en recepten op hun originaliteit te toetsen. Uiteraard veel
gerechten met deegwaren maar ook verrasende smaken op basis van honing,
harderkuit en schapenmelk. |
Eet
jezelf gezond, slank en energiek. Gebaseerd op het Paleo-plan., ook
wel holbewoner- of het stenentijdperk-dieet genoemd. Paleo cerwijst
naar het paleolithicum (2,5 miljoen jaren geleden) toen onze
voorouders zich voeden met vlees, vis, noten, zaden, fruit en
groenten. |
Standaardwerk waardoor hele generaties Nederlanders de Indonesische
keuken leerden kennen. Met honderden recepten en een uitgebreid
overzicht van de ingredienten. Geschikt voor zowel beginner als
doorwinterde kok.
|
Het
culinaire trendwoordenboek. Food kent een eigen taaltje waarmee de
foodie zijn kennis over de nieuwste trends en hypes tentoon kan
stellen. Mangalitsa, ganoderma, cichetti, sriracha zijn maar enkele
voorbeelden die de revue passeren.
|
Kookboek uitgebracht door het gelijknamige Nederlandse
saladbar-concept. Met 75 recepten voor salades, sappen, soepen,
hummus, warme gerechten en taarten. Van falafelburgertjes en Japans
gemarineerde biefstuk tot vegan Pad Thai en cheesecake.
|
Eten,
liefde en leven in Napels. Tijdens haar stage in Napels leert Wilson
haar toekomstige man kennen en die introduceert haar meteen aan
moeder Rafaella. Een beschrijving van het leven van een Italiaanse
schoonfamilie, hun taal, cultuur en culinaire tradities. |
Kosmos – 406 blz – met linnen kaft |
Kosmos – 192 blz - paperback |
Kosmos – 230
blz - paperback |
Kosmos – 175 blz – paperback |
Kosmos – 416 blz – paperback |
Kosmos – 235 blz – paperback |
Kosmos – 233 blz – harde kaft |
Atlas Contact - 287 blz – paperback |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Het nieuwe Afrikaans kookboek
Ingmar Niezen & Sean Fitzpatrick |
Arabia bij je thuis
Nadia Zeouali & Merijn Tol |
Koken met vis uit blik
Bart van Olphen & Jaap van Rijn |
Viva Arabia
Nadia Zerouali & Merijn Trol |
Bespaar met Jamie
Jamie Oliver & David Loftus |
Het geheim van de chef
Gordon Ramsay |
Het geheim van de chef per seizoen
Gordon Ramsay |
500 culinaire ontdekkingen
diverse auteurs |
Een kookboek als culinair avontuur met meer dan 90 recepten vanuit het
hele continent. Het boek biedt een verfrissende blik op de Afrikaanse
eetcultuur in de breedste zin van het woord.
|
Arabisch-mediterrane recepten om te leren kennen uit o.a. Marokko,
Libanon, Palestina, Turkije, Spanje en Italië. Met uitleg over de
typische Arabische basisingrediënten, hoe je ze gebruikt en waar ze te
vinden zijn in België en Nederland. |
Een selectie van recepten op basis van de meest voorkomende vissoorten
in blik: ansjovis, tonijn, kokkels, zalm, sardines, makreel, mosselen,
haring... Ook de geschiedenis van de conservenindustrie komt aanbod,
evenals een blik achter de schermen van visserijbedrijven met het msc
label.
|
Bundeling van 160 mediterrane recepten die makkelijk te bereiden
zijn.Van Marokkaanse wortelsalade en Italiaanse pappardelle met
geroosterde bietjes tot kruidkoek met honing, sinaasappel en
oranjebloesemwater of hazelnotenpudding. |
In dit boek staan 120 low-budget maaltijden die volgens de samensteller
goedkoper zouden zijn dan een afhaalmaaltijd. De basis voor de meeste
recepten zijn overschotjes van één of twee dagen eerder. Onderverdeeld
in 6 hoofdstukken: groenten, kip, rund, varken, lam en vis. |
Dit boek is meer dan alleen een verzameling recepten. Ook onthult
Gordon Ramsay een aantal geheimen achter zijn beroemde gerechten.
|
Eten volgens de seizoenen, niet alleen een culinaire mode geworden maar
vooral veel lekkerder. Tomaten smaken voller in de zomer en sinaasappels
komen beter in de winter op tafel. Maar ook vis en vlees kennen hun
seizoen. |
De smaak van reizen. Een ode aan de internationale gastronomie én een
reis vol verrassingen door de wereld van eten & drinken. De gerechten
die mensen bereiden onthullen voor een groot deel hun identiteit. |
Kosmos – 224 blz - paperback |
Kosmos - 288 blz – paperback |
Kosmos – 160 blz – paperback |
Kosmos – 192 blz – met zachte kaft |
Kosmos Uitgevers – é!è blz – met harde kaft |
Kosmos – 222 blz paperback |
Kosmos – 224 blz - paperback |
Uitgeverij Carrera – 319 blz – paperback |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
.jpg) |
 |
Kookschool
diverse auteurs |
Veggie Kidz
Monique Jansse & Eef Ouwehand |
Reis om de wereld in 80 gerechten
David Loftus |
Real Kitchen
Stevie Parle |
100 beste recepten
Matt Preston |
Ons eten uit het Midden-Oosten
Sarit Packer & Itamar Srulovich |
Groenten in de hoofdrol.
Voedsel kweken voor de toekomst
Peter Bauwens |
Eet,
proef en beleef Toscane
Giulia Scarpaleggia |
Vijfhonderd recepten worden stap voor stap visueel voorgesteld aan de
hand van 3000 foto’s.
En het gaat van hapjes tot sauzen, van klassiekers tot wereldgerechten,
van simpele toetjes tot chique desserts.
|
Snel, simpel en gezond koken & bakken voor je kinderen. Een vegetarisch
kookboek met recepten, maar ook met voedingsadvies bij tien
veelvoorkomende kinderkwalen en een bespreking van de 50 beste
voedingsmiddelen.
|
Het boek is een bundeling van recepten uitgewerkt door de populairste
internationale topchefs als Jamie Oliver, Nigella Lawson, Heston
Blumenthal, Rachel Khoo…. Het volgt het spoor van Jules Vernes’ Phinea
Fogg door Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika en vormt een schat
aan lekkernijen uit de vier windstreken. |
De spannende nieuwe smaken van een wereldchef en de nieuwe culinaire
ebelofte van het moment volgens de Britse krant de “Observer” die de
samensteller met award bedacht als “Young chief of the year”
|
Het jurylid van de Australische versie van Masterchef, Matt Preston
selecteerde een rits gerechten voor de thuiskok. Makkelijke versies met
een betaalbaar budget: van krokante kipschnitzel tot frisse cheesecake,
van tarte tatin met prei tot chocoladeganache.
|
Een selectie aan gerechten die de auteurs van dit boek serveren in hun
Londens eetkamer-restauranr. Overwegend Joodse recepten met ruime
aandacht voor de typisch mezze’s (als starter), maar ook inspiratie uit
andere keukens in de regio van het Midden-Oosten.
|
Naast een overzicht van twaalf manieren om voedsel te telen
(collectioneur, permacultuur, community supported agriculture..), is er
ruime aandacht voor nieuwe gewassen zoals o.m. quinoa, sugarnaps,
kiemgroenten en edamame. Met historiek, praktische teelttips en
basisrecepten.
|
In dit boek verzamelde de Toscaanse samensteller haar
lievelingsgerechten uit de familiale traditie: van
spinazie-ricottaflensjes uit Florence en kikkererwtenkoek uit Pias, tot
zoete rijsttaartjes uit San Gimignano en farrosoep uit de Garfagnana. |
Kosmos – 511 blz – luxe uitgave/harde kaft |
Kosmos – 144 blz - paperback |
Kosmos – 287 blz – paperback |
Kosmos – 192 blz papieren band |
Kosmos – 245 blz – paperback |
Kosmos – 303 blz – harde kaft |
Trion Natuur – 159 blz – harde kaft |
Kosmos – 191 blz – harde kaft |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Groente uit egen tuin
Carol Klein |
Kook ook
Arjan van Rijn |
Natuurlijk! Elke dag écht eten
Anne Marie Reuzenaar |
De klassieke Italiaanse keuken
Marcella Hazan |
Mijn Franse keuken
Rahel Khoo |
Perfect
Felicity Cloake |
Een maand in Marrakesh
Andy Harris & David Loftus |
Jamie’s reizen
Jamie
Oliver & David Loftus |
Jaarplanner voor zelfgekweekte groenten met adviezen per maand, van
zaaien tot oogsten. Gelardeerd met recepten van de maand,
tijdsbesparende ideeën en een tabel om de opbrengst te berekenen.
|
Scheurkalender voor 2015 met recepten, culinaire tips of leuke weetjes.
Dagelijkse kookinspiratie met aandacht voor seizoenen en feestdagen, én
met de dagen van de week: een snelle maaltijd op maandag, een bak-idee
voor woensdagnamiddag, een uitgebreid gerecht voor het weekend. |
De schrijfster gaat dieper in op de gevolgen van ons westers
voedingspatroon en over de zin en onzin van voedselhypes. Verder 120
gerechten met vermelding of ze vrij zijn van bepaalde allergenen
(koemelk, lactose, tarwe, gluten, suiker). |
Beschouwd als hét staandaardwerk van de Italiaanse keuken en geschikt
voor een groot publiek, van beginnende thuiskoks tot gevorderde chefs.
Opgedeeld in handige hoofdstukken: risotto, gnocchi, crespelle, polenta,
frittate, pizza en focaccia, soorten vlees, salades, groenten, en
desserts |
Meer dan 100 recepten van Franse marktpleinen, bergen en kusten. Van
Bretonse appeltaart tot wortel-tarte tatin, van uiensoep met zoethout
uit Lyon tot ananastaartjes uit Saint Tropez. |
68 onmisbare basisrecepten voor elke kok. Elke bereiding is samengesteld
uit elementen van de recepten van uiteenlopende topchefs, van Gordon
Ramsay en Ferran Adrià tot Elizabeth David en Jamie Oliver.
|
|
Klassieke
recepten uit Italië, Spanje, Griekenland, Marokko, Zweden en Frankrijk
met een twist, geïnspireerd door de reizen die de auteur ter plaatse
maakte. Gelardeerd met zeer veel foto’s van gerechten en reisimpressies. |
Kosmos – 192 blz – paperback |
Ten Have – 365 blz – scheurkalender |
Kosmos – 240 blz – paperback |
Kosmos – 528 blz – paperback |
Kosmos – 286 blz – paperback |
Kosmos – 272 blz - paperback |
Kosmos –
305 blz paperback |
Kosmos Uitgeverij – 360 blz - paperback |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mangiare!
Katie
Caldesi |
The River Café
Ruth Rogers
& Rose Gray |
Culinair Reiswoordenboek Spanje
Onno Kleyn |
Reiskookboek Spanje
Onno Kleyn
& Doro Viñas |
Chez Rachel
Rachel Khoo |
Spaanse smaken
José Pizarro & Emma Lee |
Kyra’s kitchen
Kyra de Vreeze |
Favoriete Italiaanse familierecepten
Gennaro Contaldo |
Op culinaire
ontdekkingsreis langse alle twintig streken van het land. Het resultaat
is een naslagwerk over de authentieke en traditionele Italiaanse keuken,
met recepten, tech nieken en achtergrondinformatie.
|
|
Om precies
te weten wat er op de kaart staat en te kunnen bestellen wat je echt
wil. Naast een uitgebreide woordenlijst zijn er hoofdstukken over
restaurants, streekwijnen & -specialiteiten, allergieën en
voedselintolerantie. |
Practische
informatie in combinatie met recepten in de Spaanse sfeer. Zowel
geschikt voor koken op een camping als in een complete keuken in een
vakantiehuis. Met een aanvulling over streekgerechten, -producten en
–wijnen. |
Recepten uit de kleinste keuken van Parijs. Alle gerechten die je van
een Frans kookboek mag verwachten, maar bereid vanuit de fantasie van
een Engelse food creative. Ze runt een underground-resto met twee
stoelen, waar ze zowel alledaagse dingen kookt als omelette Pipérade
maar ook feestelijke diners bereidt met klassieke desserts als tarte
tatin. |
De bekendste
gerechten uit elke regio werden in dit boek gebundeld. De historische en
klimatologische invloeden van elke streek bepaalden het typische
karakter van die regionale keukens uit het noorden, het oosten, het
midden, het zuiden en van de eilanden. |
Vijftig vegetarische en veganistische recepten voor de 10 meest
voorkomende klachten zoals slapeloosheid, overgevoeligheid,
winderigheid, stress, griep en verkoudheid. Aandacht wordt ook besteed
aan de bereiding van suiker- en glutenvrije gerechten. Ook alternatieven
voor wie alaergisch is aan koemelk of lactose komen aan bod.
|
In dit kookboek
deelt de mentor van Jamie Oliver zijn favoriete familierecepten van
vroeger en nu. Gerechten die zijn moeder, oma, tantes en zussen kookten
en gerechten die hij nu voor zijn kinderen bereidt. Van snelle
doordeweekse courgetterisotto tot langzaam gegaarde porchetta. |
Kosmos – 510 blz luxe-uitgave |
Kosmos – 415 blz – paperback |
Unieboek – 184 blz – pocket |
Unieboek – 160 blz – pocket |
Kosmos Uitgevers – 288 blz - paperback |
Kosmos – 240
blz - paperback |
Kosmos – 144 blz – pocket |
Kosmos – 240 blz paperback |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Kookboek
Matt Preston |
De kunst van het koken/
ulia Childs e.a. |
Guerilla Food
Remco van der Leij |
Morito
Sam & Sam Clark |
Kookschrift
Rachel Khoo’s
|
Bakken
met Menno
Menno De Koning |
Compact Gids Kruiden
diverse auteurs |
De blue zones methode
Dan Buettner |
Recepten van jurylid Matt Preston die aantreedt in het
televisieformat “MasterChef Australië”. Met een knipoog naar een
verre neef van de samensteller, Andrew Valentine Kirwan, die 150
jaar geleden een standaardkookboek (“Host and guest” 1864)
publiceerde. |
DBeschouwd als standaardwerk van de hoogtepunten uit de klassieke
Franse keuken, waarin alle technieken en bereidingswijzen worden
besproken. Heruitgave van het boek dat in de Engelse editie al in
1961 verscheen (Nederlandse eerste druk in 1987)
|
Zoek- en kookboek voor wildplukkers die zelf eten verzamelen in bos,
weiland of park. In de gids staat een seizoenskalender en recepten
van een twintigtal planten en zeevruchten die makkelijk te vinden
zijn.
|
Klasieke
en overbekende tapas en mezze, af en toe met een fusion-twist
aangebracht. Samengesteld door de eigenaars van de gelijknamige
Londense tapasbar, gelegen in de wijk Clerckenwell |
Op culi-avontuur naar wereldwijde classics, zoals ze het zelf
omschrijft. Van Turkse koffietoetjes uit Istanboel en Parijse
vijgentruffels tot bloemkoolcheeseburgers. Met een selectie van een
hondertal recepten.
|
De winnaar van “Heel Holland bakt 2014” verzamelde zijn favoriete
taarten, cakes en bakes. Van Amerikaanse toppers als de red velvet
cake, over spectaculaire cupcakes met bijvoorbeeld marshmallow fluff
tot vegan bakrecepten en showstoppers. |
Meer dan 180 soorten worden in de pocket-gids besproken. Met
belangrijke informatie over kenmerken, groeicondities en gebruik in
de keuken en als medicijn. Aangeboden met met een overzichtelijke
miniposter en natuurgetrouwe tekeningen. |
Gelukkig en gezond oud worden. Er zijn vijf plekken op de wereld waar
inwoners significant ouder worden dan op veel andere plaatsen : Okinawa
(Japan), regio Ogliastra (Italië), Ikaria (Griekenland), Loma Linda (VS)
en Nicoya (Costa Rica). Blue zones. Wat is hun geheim en kan je je eigen
Blue zone creëren. |
Kosmos – 359 blz - paperback |
Kosmsos – 960 blz - harde kaft |
Kosmos – 111 blz – harde kaft |
Kosmos – 288 blz – harde kaff |
Kosmsos- 271 blz – harde kaft |
Kosmsos – 176 blz – harde kaft |
Kosmos – 192 blz – pocket |
Kosmos – 320 blz – paperback |
HOME
/
LANDENINDEX
/
TRAVELMIND.TV
/
TRAVELSTORIES.BE
/
REISINFO /
CONTACT /
CREW /
REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO
/
ADVERTEREN
/
STOCKSHOTS
© 2004-2015
T/A/S bvba
sitemap
|