WERELDKOOKBOEKEN / kinderreisboeken / reisliteratuur

         

De beste streetfood ter wereld

diverse auteurs

De beste drankjes ter wereld

diverse auteurs

Easy Vegan

Sanne van Rooij

 
         

Meer dan honderd authentieke voorbeelden van streetfood werden gebundeld in deze Lonely Planet-uitgave. Van het aanbod in tacokarretjes of noedelstalletjes en van Mohingan uit Myanmar  tot Tamale uit Mexico. Met voor ieder gerecht de ingrediënten en het recept.

Lonely Planet heeft 60 bijzondere dranken uit de hele wereld verzameld. Niet alleen een korte ontstaansgeschiedenis ook de ingrediënten én bereidingswijze zijn in de gids opgenomen.

 

Voor wie de overstap naar plantaardig eten wil zetten, vindt in deze uitgave een waaier aan bereidingen en gerechten. Van sappen & smoothies tot dips & spreads. Van ontbijt tot lunch en avondmaal. Met suggesties voor specialere gelegenheden. Achteraan werd een register bijgevoegd op basis van de recepten en de gebruikte ingrediënten.

         
Kosmos – 204 blz – paperback Kosmos – 208 blz – paperback Kosmos – 176 blz          

Superfood voor familie en vrienden

Jamie Olive

52 projecten voor de stadstuinier

Bärbel Oftring

Gemakkelijk  fruit

Guy De Kinder

De rijke wereld van kloosterkruiden

Tini Brugge & Vanessa van Koppen

Patisserie

Hidde De Brabander

 

Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

J.-F. Mallet

Koken uit de natuur

Diane Dittmer

 

Fermenteren. Het meest complete handboek

Adam Elabo

Het zeventiende boek op rij van de bekend tv-kok. Samengesteld met bekende gerechten, wereldkeukenrecepten en herkenbare familieklassiekers. Ze kregen een make-over en werdenzo  samengesteld dat ze passen binnen de streedfoodfilosofie van Oliver.

 

Inspirerende voorbeelden voor het hele jaar: kruiden op de vensterbank, insecten lokken op het balkon, verticaal tuinieren, groenten in tassen kweken.. Milieu- en kostenbewust, met veel aandacht voor hergebruik van materialen en een stappenplan per project.

De auteur beschrijft 20 soorten fruit die succesvol te oogsten zijn. Velen kunnen in pot geplant worden. Per soort werd alle basisinformatie samengebracht en zijn er tips voor de verwerking van het fruit.

De eeuwenlange kloostertraditie van koken met kruiden resulteerde in een veelheid aan recepten, passend bij ieder seizoen. Meditatieve teksten vormen een aanvulling voor de praktische informatie over kloostertuinen in Nederland en Vlaanderen. 40 kruiden worden daarbij onder de loupe genomen.

De samensteller geeft uitleg over 21 basisbereidingsgroepen, ondersteund door stap-voor-stapfotografie.  Daarnaast past hij deze technieken toe bij de creatie van bijzondere recepten van eigen hand. Een bundeling van techniek en inspiratie.

 

 

Elk recept leest in een oogopslag. Korte, simpele, duidelijke en precieze recepten met fotografische opgave van de ingrediënten en het eindresultaat. De gerechten werden geselecteerd op hun korte bereidingstijd en de beperkte afwas.

 

 

Daslook, rozenbottels, vliebessen en wilde kruiden vormen de ingrediënten van het kookboek. 66 eenvoudigie recepten voor verrassende gerechten zoals brandnetelomelet of dorade met een salade van melde en peer. Opgedeeeld naar de vier seizoenen

 

 

Het boek geeft alle basisinformatie die nodig is om zelf aan de slag te gaan, of het nu om bier te brouwen is, groenten in te maken of kim-chi te bereiden. Met stap-voor-stapinstructies en meer dan 80 recepten om te fermenteren.

 

Kosmos - 285 blz – harde kaft

Kosmos – 126 blz – paperback

Kosmos – 128 blz – paperback

 

Kok – 150 blz – harde kaft

Kosmos – 270 blz – harde kaft

Kosmos -383 blz – harde kaft Kosmos – 160 blz – harde kaft Kosmos – 224 blz – paperback

aan tafel met Camilla Lackberg zweedse redepten

Echte mannen dieet

Dave Myers & Si King

De nieuwe Franse keuken

Paul Bocuse

Jamie’s Superfood voor elke dag

Jamie Oliver

Vlees. 100% rund

Herman den Blijker

Aantal tafel met Camilla Läckberg & Christian Hellberg

De grenzeloze smaken van Nederland

Drees Koren & Floris Scheplitz

Un buku (Ons boek)/diverse auteurs

Koken met Janny. Elke dag vers

Janny van der Heyden

The hairy dieters deel 2. Hun motto: “beter (w)eten, beter wegen”. Caloriearme gerechten die helpen om af te vallen. Opvolger van hun vorig boek (en televisieprogramma) waarbij beide auteurs zo’n 20 kilo afvielen.

 

Chef-kok en levende legende Bocuse ontsluiert met meer dan 1000 recepten de geheimen van de nouvelle cuisine waarvan hij de geestelijke vader is. Zelf schrijft hij geïnspireerd te zijn door Alfred Guérot, een kok uit de eerste helft van deze eeuw. Culinaire regels en terminllogie complementeren het kookboek.

Het resultaat van een zoektocht bij gezondheids- en voedingsdeskundigen en naar de gezondste plekken ter wereld. Dertig ontbijtjes, dertig lunches en dertig diners die inpassen in een calorieënregime van zo’n 2.000 aanbevolen calorieën (voor vrouwen of 2.500 voor mannen) per dag.

 

Entrecote, côte de boeuf, sukade, pianostuk, longhaas of ossenstaart: elk stuk vlees afkomstig van rund en kalf wordt besproken. Met uitleg over de bereidingswijze en recepten voor o.a. Wagyu-vlees. Aparte hoofstukken zijn gewijd aan USA en Zuid-Amerikaanse stooftechnieken.

Zweedse gerechten to die for. Samengesteld door de thrillerauteur Läckberg en de chef-kok Hellberg. Het kookboek is opgevat als een eerbetoon aan Fjällbacka, een plaatsje aan de Zweedse westkust waar beide auteurs in hun jeugd opgroeiden en alle thrillers van Camilla zich afspelen.

De verschillende culturen in Nederland zetten hun keuken open en geven toelichting bij hun eetgewoontes en culinaire achtergrond. Ook de lokale do’s en dont’s wijzen de weg aan tafel. Daarnaast delen bekende Nederlanders de eigen eetherinneringen uit hun land van oorsprong.

Een kookboek met authentieke Surinaamse familierecepten en –verhalen, als hommage aan de Surinaamse eetcultuur. Tien families delen verhalen en recepten, die van generatie op generatie zijn overgedragen.

 

De Nederlandse tv presentatrice  van heel wat kookprogramma’s stelde het boek samen onder het motto “kleur op je bord”. Met seizoenskalenders voor fruit en groenten, vis, schaaldieren en wild. Aparte hoofdstukken zijn er o.a. voor fingerfood en vegetarische gerechten.

Kosmos – 191 blz – paperback

Kosmos – 512 blz – paperback

Kosmos – 310 blz – harde kaft

Kosmos – 271 blz – harde kaft

Kosmos – 175 blz – met harde kaff

Kosmos – 221 blz  - met harde kaft

Kosmos & Oxfam – 278 blz – harde kaft

Kosmos – 353 blz – harde kaft

Kookboek van Sardinie - Giovanni Pilu - Roberta Muir

Jamie’s Comford Food

Jamie Oliver

 

Echte mannen dieet

Dave Myers & Si King

Kookboek van Sardinië

Giovanni Pilu & Roberta Mui

Het Paleo kookboek

Daniel Green

Groot Indonesisch Kookboek

Beb Vuyk

Foodlingo Bijbel

Marjan Ippel

Sla

Aan de keukentafel van mijn schoonmoeder

Katherine Wilson

Verrukkelijke happy classics. Of zoals de samensteller het zelf benoemt: good mood food. Klassiekers, afgewisseld met gerechten uit de wereldkeuken passeren de revue. Een uitgebreid hoofdstuk is ook gewijd aan desserten en zoetigheden.

 

Kookboek met gerechten,die stevig doorsmaken maar weinig calorieën bevatten. Samengesteld voor mensen die willen afvallen zonder slablaadjes of lightproducten.

Of zoals de auteurs het omschrijven: voor iedereen met stevige trek.

 

De in Australië wonende auteurs zijn beiden begeesterd door de Sardijnse keuken. Kok en restauranteigenaar Pilu ging voor dit receptenboek terug naar zijn geboortestek (Sotza in de Gallurastreek) om extra research te doen en recepten op hun originaliteit te toetsen. Uiteraard veel gerechten met deegwaren maar ook verrasende smaken op basis van honing, harderkuit en schapenmelk.

Eet jezelf gezond, slank en energiek. Gebaseerd op het Paleo-plan., ook wel holbewoner- of het stenentijdperk-dieet genoemd. Paleo cerwijst naar het paleolithicum (2,5 miljoen jaren geleden) toen onze voorouders zich voeden met vlees, vis, noten, zaden, fruit en groenten.

Standaardwerk waardoor hele generaties Nederlanders de Indonesische keuken leerden kennen. Met honderden recepten en een uitgebreid overzicht van de ingredienten. Geschikt voor zowel beginner als doorwinterde kok.

 

Het culinaire trendwoordenboek. Food kent een eigen taaltje waarmee de foodie zijn kennis over de nieuwste trends en hypes tentoon kan stellen. Mangalitsa, ganoderma, cichetti, sriracha zijn maar enkele voorbeelden die de revue passeren.

 

 

Kookboek uitgebracht door het gelijknamige Nederlandse saladbar-concept. Met 75 recepten voor salades, sappen, soepen, hummus, warme gerechten en taarten. Van falafelburgertjes en Japans gemarineerde biefstuk tot vegan Pad Thai en cheesecake.

 

 

Eten, liefde en leven in Napels. Tijdens haar stage in Napels leert Wilson haar toekomstige man kennen en die introduceert haar meteen aan moeder Rafaella.  Een beschrijving van het leven van een Italiaanse schoonfamilie, hun taal, cultuur en culinaire tradities.

Kosmos – 406 blz – met linnen kaft

Kosmos – 192 blz  - paperback

Kosmos – 230 blz - paperback

Kosmos – 175 blz – paperback

Kosmos – 416 blz – paperback

Kosmos – 235 blz – paperback

Kosmos – 233 blz – harde kaft

Atlas Contact  - 287 blz – paperback

Het nieuwe Afrikaans kookboek - Ingmar Niezen & Sean Fitzpatrick

Arabia bij je thuis - Nadia Zeouali & Merijn Tol

Het geheim van de chef - Gordon Ramsey

500 culinaire ontdekkingen - diverse auteurs

Het nieuwe Afrikaans kookboek

Ingmar Niezen & Sean Fitzpatrick

Arabia bij je thuis

Nadia Zeouali & Merijn Tol

Koken met vis uit blik

Bart van Olphen & Jaap van Rijn

Viva Arabia

Nadia Zerouali & Merijn Trol

Bespaar met Jamie

Jamie Oliver & David Loftus

Het geheim van de chef

Gordon Ramsay

Het geheim van de chef per seizoen

Gordon Ramsay

500 culinaire ontdekkingen

diverse auteurs

Een kookboek als culinair avontuur met meer dan 90 recepten vanuit het hele continent. Het boek biedt een verfrissende blik op de Afrikaanse eetcultuur in de breedste zin van het woord.

 

 

Arabisch-mediterrane recepten om te leren kennen uit o.a. Marokko, Libanon, Palestina, Turkije, Spanje en Italië. Met uitleg over de typische Arabische basisingrediënten, hoe je ze gebruikt en waar ze te vinden zijn in België en Nederland.

Een selectie van recepten op basis van de meest voorkomende vissoorten in blik: ansjovis, tonijn, kokkels, zalm, sardines, makreel, mosselen, haring... Ook de geschiedenis van de conservenindustrie komt aanbod, evenals een blik achter de schermen van visserijbedrijven met het msc label.

Bundeling van 160 mediterrane recepten die makkelijk te bereiden zijn.Van Marokkaanse wortelsalade en Italiaanse pappardelle met geroosterde bietjes tot kruidkoek met honing, sinaasappel en oranjebloesemwater of hazelnotenpudding.

In dit boek staan 120 low-budget maaltijden die volgens de samensteller goedkoper zouden zijn dan een afhaalmaaltijd. De basis voor de meeste recepten zijn overschotjes van één of twee dagen eerder. Onderverdeeld in 6 hoofdstukken: groenten, kip, rund, varken, lam en vis.

Dit boek is meer dan  alleen een verzameling recepten. Ook onthult Gordon Ramsay een aantal geheimen achter zijn beroemde gerechten.

 

 

Eten volgens de seizoenen, niet alleen een culinaire mode geworden maar vooral veel lekkerder. Tomaten smaken voller in de zomer en sinaasappels komen beter in de winter op tafel. Maar ook vis en vlees kennen hun seizoen.

De smaak van reizen. Een ode aan de internationale gastronomie én een reis vol verrassingen door de wereld van eten & drinken. De gerechten die mensen bereiden onthullen voor een groot deel hun identiteit.

Kosmos – 224 blz - paperback

Kosmos - 288 blz – paperback

Kosmos – 160 blz – paperback

Kosmos – 192 blz – met zachte kaft

Kosmos Uitgevers – é!è blz – met harde kaft

Kosmos – 222 blz  paperback

Kosmos – 224 blz - paperback

Uitgeverij Carrera – 319 blz – paperback

Reis om de wereld in 80 gerechten - David Loftus

Real Kitchen - Stevie Parle

Kookschool

diverse auteurs

Veggie Kidz

Monique Jansse & Eef Ouwehand

Reis om de wereld in 80 gerechten

David Loftus

Real Kitchen

Stevie Parle

100 beste recepten

Matt Preston

 

Ons eten uit het Midden-Oosten

Sarit Packer & Itamar Srulovich

Groenten in de hoofdrol. Voedsel kweken voor de toekomst

Peter Bauwens

Eet, proef en beleef Toscane

Giulia Scarpaleggia

Vijfhonderd recepten worden stap voor stap visueel voorgesteld aan de hand van 3000 foto’s.

En het gaat van hapjes tot sauzen, van klassiekers tot wereldgerechten, van simpele toetjes tot chique desserts.

 

Snel, simpel en gezond koken & bakken voor je kinderen. Een vegetarisch kookboek met recepten, maar ook met voedingsadvies bij tien veelvoorkomende kinderkwalen en een bespreking van de 50 beste voedingsmiddelen.

 

Het boek is een bundeling van recepten uitgewerkt door de populairste internationale topchefs als Jamie Oliver, Nigella Lawson, Heston Blumenthal, Rachel Khoo…. Het volgt het spoor van Jules Vernes’ Phinea Fogg door Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika en vormt een schat aan lekkernijen uit de vier windstreken.

De spannende nieuwe smaken van een wereldchef en de nieuwe culinaire ebelofte van het moment volgens de Britse krant de “Observer” die de samensteller met award bedacht als “Young chief of the year”

 

 

Het jurylid van de Australische versie van Masterchef, Matt Preston selecteerde een rits gerechten voor de thuiskok. Makkelijke versies met een betaalbaar budget: van krokante kipschnitzel tot frisse cheesecake, van tarte tatin met prei tot chocoladeganache.

 

 

 

Een selectie aan gerechten die de auteurs van dit boek serveren in hun Londens eetkamer-restauranr. Overwegend Joodse recepten met ruime aandacht voor de typisch mezze’s (als starter), maar ook inspiratie uit andere keukens in de regio van het Midden-Oosten.

 

Naast een overzicht van twaalf manieren om voedsel te telen (collectioneur, permacultuur, community supported agriculture..), is er ruime aandacht voor nieuwe gewassen zoals o.m. quinoa, sugarnaps, kiemgroenten en edamame. Met historiek,  praktische teelttips en basisrecepten.

 

In dit boek verzamelde de Toscaanse samensteller haar lievelingsgerechten uit de familiale traditie: van spinazie-ricottaflensjes uit Florence en kikkererwtenkoek uit Pias, tot zoete rijsttaartjes uit San Gimignano en farrosoep uit de Garfagnana.

Kosmos – 511 blz – luxe uitgave/harde kaft

Kosmos – 144 blz - paperback

Kosmos – 287 blz – paperback

Kosmos – 192 blz  papieren band

Kosmos – 245 blz – paperback

Kosmos – 303 blz – harde kaft

Trion Natuur – 159 blz – harde kaft

Kosmos – 191 blz – harde kaft

Een maand in Marrakesh - Andy Harris & David Loftus

Jamie’s reizen - Jamie Oliver & David Loftus

Groente uit egen tuin

Carol Klein

 

Kook ook

Arjan van Rijn

Natuurlijk! Elke dag écht eten

Anne Marie Reuzenaar

De klassieke Italiaanse keuken

Marcella Hazan

Mijn Franse keuken

Rahel Khoo

Perfect

Felicity Cloake

 

Een maand in Marrakesh

Andy Harris & David Loftus

Jamie’s reizen

Jamie Oliver & David Loftus

Jaarplanner voor zelfgekweekte groenten met adviezen per maand, van zaaien tot oogsten. Gelardeerd met recepten van de maand, tijdsbesparende ideeën en een tabel om de opbrengst te berekenen.

 

 

Scheurkalender voor 2015 met recepten, culinaire tips of leuke weetjes. Dagelijkse kookinspiratie met aandacht voor seizoenen en feestdagen, én met de dagen van de week: een snelle maaltijd op maandag, een bak-idee voor woensdagnamiddag, een uitgebreid gerecht voor het weekend.

De schrijfster gaat dieper in op de gevolgen van ons westers voedingspatroon en over de zin en onzin van voedselhypes. Verder 120 gerechten met vermelding of ze vrij zijn van bepaalde allergenen (koemelk, lactose, tarwe, gluten, suiker).

Beschouwd als hét staandaardwerk van de Italiaanse keuken en geschikt voor een groot publiek, van beginnende thuiskoks tot gevorderde chefs. Opgedeeld in handige hoofdstukken: risotto, gnocchi, crespelle, polenta, frittate, pizza en focaccia, soorten vlees, salades, groenten, en desserts

Meer dan 100 recepten van Franse marktpleinen, bergen en kusten. Van Bretonse appeltaart tot wortel-tarte tatin, van uiensoep met zoethout uit Lyon tot ananastaartjes uit Saint Tropez.

68 onmisbare basisrecepten voor elke kok. Elke bereiding is samengesteld uit elementen van de recepten van uiteenlopende topchefs, van Gordon Ramsay en Ferran Adrià tot Elizabeth David en Jamie Oliver.

 

 

Gerechten uit het hart van Marokko. Hoofdredacteur en vaste fotograaf van Jamie (Oliver) magazine op ontdekking: van langzaam gegaard lam mechoui tot bistilla met duif, van tajine met ingelegde citroen tot granaatappelsorbet en gelei van muntthee.

Klassieke recepten uit Italië, Spanje, Griekenland, Marokko, Zweden en Frankrijk met een twist, geïnspireerd door de reizen die de auteur ter plaatse maakte. Gelardeerd met zeer veel foto’s van gerechten en reisimpressies.

Kosmos – 192 blz – paperback

Ten Have – 365 blz – scheurkalender

Kosmos – 240 blz – paperback

Kosmos – 528 blz – paperback

Kosmos – 286 blz – paperback

Kosmos – 272 blz - paperback

Kosmos – 305 blz  paperback

Kosmos Uitgeverij – 360 blz - paperback

Mangiare! - Katie Caldesi 

The River Café - Ruth Rogers & Rose Gray

Culinair Reiswoordenboek Spanje - Onno Kleyn

Reiskookboek Spanje - Onno Kleyn & Doro Viñas

Chez Rachel - Rachel Khoo

Spaanse smaken -José Pizarro & Emma Lee

Kyra’s kitchen - Kyra de Vreeze

Favoriete Italiaanse familierecepten - Gennaro Contaldo

Mangiare!

 Katie Caldesi 

The River Café

Ruth Rogers & Rose Gray

Culinair Reiswoordenboek Spanje

Onno Kleyn

Reiskookboek Spanje

Onno Kleyn & Doro Viñas

Chez Rachel

Rachel Khoo

Spaanse smaken

José Pizarro & Emma Lee

Kyra’s kitchen

Kyra de Vreeze

Favoriete Italiaanse familierecepten

Gennaro Contaldo

Op culinaire ontdekkingsreis langse alle twintig streken van het land. Het resultaat is een naslagwerk over de authentieke en traditionele Italiaanse keuken, met recepten, tech nieken en achtergrondinformatie.

 

Klassiek Italiaans kookboek, samengesteld door de eigenaars-koks van het gelijknamige restaurant in London.Met meer dan tweehonderd  plaatselijke specialiteiten en klassieke gerechten.

Om precies te weten wat er op de kaart staat en te kunnen bestellen wat je echt wil. Naast een uitgebreide woordenlijst zijn er hoofdstukken over restaurants, streekwijnen & -specialiteiten, allergieën en voedselintolerantie.

Practische informatie in combinatie met recepten in de Spaanse sfeer. Zowel geschikt voor koken op een camping als in een complete keuken in een vakantiehuis. Met een aanvulling over streekgerechten, -producten en –wijnen.

Recepten uit de kleinste keuken van Parijs. Alle gerechten die je van een Frans kookboek mag verwachten, maar bereid vanuit de fantasie van een Engelse food creative. Ze runt een  underground-resto met twee stoelen, waar ze zowel alledaagse dingen kookt als omelette Pipérade maar ook feestelijke diners bereidt met klassieke desserts als tarte tatin.

De bekendste gerechten uit elke regio werden in dit boek gebundeld. De historische en klimatologische invloeden van elke streek bepaalden het typische karakter van die regionale keukens uit het noorden, het oosten, het midden, het zuiden en van de eilanden.

Vijftig vegetarische en veganistische recepten voor de 10 meest voorkomende klachten zoals slapeloosheid, overgevoeligheid, winderigheid, stress, griep en verkoudheid. Aandacht wordt ook besteed aan de bereiding van suiker- en glutenvrije gerechten. Ook alternatieven voor wie alaergisch is aan koemelk of lactose komen aan bod.

In dit kookboek deelt de mentor van Jamie Oliver zijn favoriete familierecepten van vroeger en nu. Gerechten die zijn moeder, oma, tantes en zussen kookten en gerechten die hij nu voor zijn kinderen bereidt. Van snelle doordeweekse courgetterisotto tot langzaam gegaarde porchetta.

Kosmos – 510 blz luxe-uitgave

Kosmos – 415 blz – paperback

Unieboek – 184 blz – pocket

Unieboek – 160 blz – pocket

Kosmos Uitgevers – 288 blz  - paperback

Kosmos – 240 blz - paperback

Kosmos – 144 blz – pocket

Kosmos – 240 blz  paperback

Kookboek

Matt Preston

De kunst van het koken/

ulia Childs e.a.

Guerilla Food

Remco van der Leij

Morito

Sam & Sam Clark

Kookschrift

Rachel Khoo’s

Bakken met Menno

Menno De Koning

Compact Gids Kruiden

diverse auteurs

De blue zones methode

Dan Buettner

Recepten van  jurylid Matt Preston die aantreedt in het televisieformat  “MasterChef Australië”. Met een knipoog naar een verre neef van de samensteller, Andrew Valentine Kirwan, die 150 jaar geleden een standaardkookboek (“Host and guest” 1864) publiceerde.

DBeschouwd als standaardwerk van de hoogtepunten uit de klassieke Franse keuken, waarin alle technieken en bereidingswijzen worden besproken. Heruitgave van het boek dat in de Engelse editie al in 1961 verscheen (Nederlandse eerste druk in 1987)

Zoek- en kookboek voor wildplukkers die zelf eten verzamelen in bos, weiland of park. In de gids staat een seizoenskalender en recepten van een twintigtal planten en zeevruchten die makkelijk te vinden zijn.

 

Klasieke en overbekende tapas en mezze, af en toe met een fusion-twist aangebracht. Samengesteld door de eigenaars van de gelijknamige Londense tapasbar, gelegen in de wijk Clerckenwell

Op culi-avontuur naar wereldwijde classics, zoals ze het zelf omschrijft. Van Turkse koffietoetjes uit Istanboel en Parijse vijgentruffels tot bloemkoolcheeseburgers. Met een selectie van een hondertal recepten.

 

De winnaar van “Heel Holland bakt 2014” verzamelde zijn favoriete taarten, cakes en bakes. Van Amerikaanse toppers als de red velvet cake, over spectaculaire cupcakes met bijvoorbeeld marshmallow fluff tot vegan bakrecepten en showstoppers.

Meer dan 180 soorten worden in de pocket-gids besproken. Met belangrijke informatie over kenmerken, groeicondities en gebruik in de keuken en als medicijn. Aangeboden met met een overzichtelijke miniposter en natuurgetrouwe tekeningen.

Gelukkig en gezond oud worden. Er zijn vijf plekken op de wereld waar inwoners significant ouder worden dan op veel andere plaatsen : Okinawa (Japan), regio Ogliastra (Italië), Ikaria (Griekenland), Loma Linda (VS) en Nicoya (Costa Rica). Blue zones. Wat is hun geheim en kan je je eigen Blue zone creëren.

Kosmos – 359 blz - paperback

Kosmsos – 960 blz - harde kaft

Kosmos – 111 blz – harde kaft

Kosmos – 288 blz – harde kaff

Kosmsos- 271 blz – harde kaft

Kosmsos – 176 blz – harde kaft

Kosmos – 192 blz – pocket

Kosmos – 320 blz – paperback

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

© 2004-2015 T/A/S bvba  

sitemap