traveltv landenindex

 

 

traveltv realisatie van uw promovideo

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

                             REALISATIE VAN UW TOERISTISCHE PROMOVIDEO

 

 

VOOR WIE?

 

U runt een hotel, beheert een vakantiehoeve of bent op een andere manier actief in de toeristische sector (evenementorganisator, businesscenter, aanbieder van incentives)

 

Omdat een beeldimpressie nu éénmaal meer aanspreekt dan tekst, suggereren wij voor uw onderneming een op maat gesneden audiovisuele reportage. Het eindresultaat kan u dan integreren in bestaande communicatie. Ofwel kan dat binnen uw vertrouwde webomgeving ofwel kan de reportage op onze server geplaatst worden. Overigens is uw gepersonaliseerde reportage ook voor andere toepassingen, zoals narrow casting (beurzen, events, contactdagen..) een handig hulpmiddel. Of is een videoverslag van groepsreis of incentive een mooie herinnering voor alle deelnemers.

 naar voorbeeld     -   golfclub Polen   -  hotel Griekenlan   -  Moroccan Travel Market 

WAT?

 

In een dynamisch vormgegeven reportage van circa 2 minuten krijgt de kijker een boeiende impressie van uw initiatief. Zo kunnen onder meer de accommodatie en maaltijdfaciliteiten in beeld gebracht worden, maar krijgen de omgeving en recreatiemogelijkheden evenzeer de aandacht die ze verdienen. Een professionele commentaarstem en een speciaal daartoe gecomponeerde muziekscore vervolledigen uw visueel businesskaartje.

 

HOE?

Bij aankomst wordt een uur voorzien voor het doornemen van uw wensen, het beoogde doelpubliek, het selecteren van de belangrijkste opnameplaatsen…

Eventueel heeft u al een basistekst ter beschikking, en anders worden de krachtlijnen van de commentaartekst uitgezet.

Aansluitend wordt er gedurende 4 uur opnames gemaakt, binnen en buiten uw zaak. Een langere opnametijd dan de voorop gestelde 4 uren kan altijd ingebouwd worden, à rato van € 50 per extra uur.

In een tweede fase krijgt u via mail ons voorstel van de commentaartekst doorgestuurd. Van zodra u deze goedkeurt, leest een professionele stem deze tekst in. Tekstwijzigingen die u wilt uitvoeren ná deze goedkeuring worden aangerekend.

In een derde fase krijgt u via een tijdelijke link naar onze server het eindresultaat van uw reportage te zien. Eventuele opmerkingen worden verwerkt, waarop de “final edit & mix” gebeurt.

In de laatste fase wordt uw reportage op dvd gebrand én geconverteerd voor het internet.

Een dvd met de beide versies wordt u toegezonden samen met de factuur. U betaalt contant tegen rembours.

 

PRIJS?

Promoprijs van € 495 + 0,35/km (H/T Brussel) – exclusief 21% btw 

Contante betaling bij oplevering.

Gebaseerd op 4 uur opnames. Opnames beperkt tot Vlaanderen en Wallonië.

Prijsopgave voor opnames in het buitenland op aanvraag.

Begroot op een 2 minuten durende reportage in een Nederlandstalige versie.

Uitbreidingen zijn mogelijk (bv langere versie)

Andere taalversies (prijs op aanvraag en volgens gewenst stemprofiel – een native speaker kost bijvoorbeeld meer).

© 2004-2014 T/A/S bvba 

sitemap