Traveltv Oostenrijk

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

OOSTENRIJK

Klik op een foto om de bijhorende videoreportage te bekijken

EUROPA

BelgiŽ

Cyprus

Duitsland

Estland

Finland

Frankrijk  

Griekenland

Groot-BrittanniŽ

Hongarije

IJsland

ItaliŽ

KroatiŽ

Letland

Litouwen

Malta

Montenegro

Nederland

Noorwegen

Oostenrijk 

Polen

Portugal

ServiŽ

Slovakije

Spanje

TsjechiŽ

Zwitserland

andere continenten

salzburg In Salzburg gaan we op zoek naar de echte Maria uit de film The Sound of Music. En we wonen een praktijkles dirigeren bij in het Mozarteum.
linz

Linz was in 2009 uitgeroepen tot de co-culturele hoofdstad van Europa. We bezoeken de meest opmerkelijke musea van de stad: OK, Ars electronica, Lentos

impressie zomer oostenrijk

Al in 1918 was Oostenrijk een republiek. In 1938 geannexeerd door Duitsland. Na WO II bezet  door de geallieerden tot 1955. Nog 40 jaar later lid van de  EU.

impressie winter oostenrijk

Driekwart van Oostenrijk is Alpengebied. Met  3.739 meter is de Glosglockner de hoogste top. In het land is een tolvignet voor de wegen verplicht.

 
impressie water oostenrijk

Water is er in overvloed met belangrijke grote rivieren zoals de Donau en  de Inn. Het Neusiedler Meer is het grootste meer. En ook het laagste punt (115m).

Reisliteratuur over deze bestemming  

Reisgids Wenen

Sarah Woods

 

Beknopte kennismaking met de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Een waaier aan suggesties voor bijzondere belevenissen (zelf chocolade maken in Alsergrund, een bezoek aan de catacomben onder de Stephansdom, varen op de Alter DonauÖ) en insider tips van locals over hun favoriete plekjes. Aangevuld met practische informatie, gedetailleerde kaarten en suggesties voor excursies zoals dieren spotten in het natuurpark Lobau, fietsen door de Wachauvallei of ontspannen in het kuuroord Baden bei Wien.

 

National Geographic/Kosmos Ė 270 blz Ė paperback

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS© 2004-2013 T/A/S bvba 

    sitemap