Traveltv TsjechiŽ

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

TSJECHIE

Klik op een foto om de bijhorende videoreportage te bekijken

EUROPA

BelgiŽ

Cyprus

Duitsland

Estland

Finland

Frankrijk  

Griekenland

Groot-BrittanniŽ

Hongarije

IJsland

ItaliŽ

KroatiŽ

Letland

Litouwen

Malta

Montenegro

Nederland

Noorwegen

Oostenrijk 

Polen

Portugal

ServiŽ

Slovakije

Spanje

TsjechiŽ

Zwitserland

andere continenten

mountenbiken tsjechie Minder bekend bij ons, maar TsjechiŽ biedt de actieve vakantiegenieter een ruime keuze aan buitensporten.
kasteel tsjechie

Wie zich niet beperkt tot Praag en de rest van het land bezoekt, ontdekt een schat aan cultuur en recreatiemogelijkheden.

praag uurwerk

Praag heeft een  mystieke aan-trekkingskracht. De stad waar Kafka nog doolt en het 'Lanterna Magica' theater begeestert.

 

 

Reisliteratuur over deze bestemming

Wat & Hoe Praag

Wat & Hoe Praag

Christopher & Melanie Rice

 

De reisgids geeft suggestie voor interessante hotspots (ook voor kinderen), een top tien selectie aan bezienswaardigheden en een reiswijzer voor alle wijken van de stad, aangevuld met kaarten en adressen. Een apart hoofdstuk is gewijd aan 18 excursies naar bijvoorbeeld het Boheemse middengebergte, Tabor, Lidice of Karlovy Vary.

 

VBK Uitgevers Ė 190 blz Ė pocket

Reisgids Tsjechie

Reisgids Tjechie

 

Stephen Brook & Will Tizard

Beknopte kennismaking met TsjechiŽ en zijn hoofdstad Praag. Een waaier aan suggesties voor bijzondere belevenissen (cultuur genieten in de Praagse burcht, toer langs brouwerijen, marionetten makenÖ) en insider tips van locals over hun favoriete plekjes. Aangevuld met practische informatie, gedetailleerde kaarten en suggesties voor excursies naar bv de theologische bibliotheek in het Strahovklooster of de 3 ďskansenĒ (Houten Dorp, Molenvallei en het Walachijs dorp) in Roěnov.

 

National Geographic/Kosmos Ė 334 blz Ė paperback

 

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS© 2004-2013 T/A/S bvba 

    sitemap