Traveltv Thailand

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

THAILAND

Klik op een foto om de bijhorende videoreportage te bekijken

 

AZIň

 

Azerbeidzjan

Cambodja

China

Hong Kong*

IndiŽ

IndonesiŽ

Kazachstan

Kyrgyzstan

Laos

Malediven

Taiwan

Thailand

Vietnam*

Zuid-Korea

 

 

andere continenten

 

thailand begroeting Hoewel de filmopnames er niet gebeurden, maakte de film "Bridge on the River Kwai" de gelijknamige spoorweg-brug van Kanchanaburi wereldberoemd.
elephant conservation center in chiang mai

Het gebied tussen Lampang en ChiangMai was ooit het centrum van de opiumteelt. Nu ligt hier het Thai Elephant Conservation Center (een trainingskamp voor olifanten).

varende markt

Waterlopen hebben voor Thai een speciale betekenis. Ze spelen een grote rol bij culturele en religieuze festiviteiten en ze fungeren ook als draaischijf voor de kleinhandel.

fietstocht naar Chiang Mai

Verslag van de fietstocht die Dennis en Marijcke Koomen (toko-op-fietsvakantie) deden door Thailand. Van aan de grens met MaleisiŽ tot Chiang Mai, en dan weer terug richting Bangkok.

Reisliteratuur over deze bestemming  

Wat & Hoe Onderweg. Thailand

diverse auteurs

 

Reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Onderverdeeld in hoofdstukken: Bangkok, de entrale vlakte, het noorden, de oostkust, het zuiden en de zuidwestkust. Inclusief plattegronden en kaarten. Met suggesties voor wandelingen en tochten (Chinatown in Bangkok, Mae Hong Son-rondrit, Krabi, Khao Sam Roi Yot National Park).

 

Kosmos Ė 214 blz Ė pocket

Wat & Hoe Thailand

Jane Egginton

 

Naast practische informatie over het land is de reisgids opgedeeld in: Bangkok, de centrale vlakte, het noorden, de oostkust en de Andamankust. Met suggesties voor wandelingen en tochten (o.m. Mae Hong Son-rondrit, provincie Krabi, het Nationaal Park Khao Sam Roi Yot).

 

Kosmos Ė 206 blz Ė pocket

Thailand National Geagrafic reisgids

Reisgids Thailand

Phil Macdonald & Carl Parkes

Beknopte kennismaking met Thailand. Een waaier aan suggesties voor bijzondere belevenissen (koloniale Bangkok, tempelrijke stad Chiang Mai, Chao Phraya-rivier) en insider tips van locals over hun favoriete plekjes. Aangevuld met practische informatie, gedetailleerde kaarten en suggesties voor wandelingen en autotochte

National Geographic/Kosmos  398 blz paperback

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

© 2004-2013 T/A/S bvba 

   sitemap