Traveltv Portugal

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

PORTUGAL    1   2

Klik op een foto om de bijhorende videoreportage te bekijken

EUROPA

België

Cyprus

Duitsland

Estland

Finland

Frankrijk  

Griekenland

Groot-Brittannië

Hongarije

IJsland

Italië

Kroatië

Letland

Litouwen

Malta

Montenegro

Nederland

Noorwegen

Oostenrijk 

Polen

Portugal

Servië

Slovakije

Spanje

Tsjechië

Zwitserland

andere continenten

lagos In het begin van de 15de eeuw was Lagos een belangrijke havenstad. Want van hieruit startten de talrijke Portugese ontdekkingsreizen.
porches

Toen in de jaren 60 de Portugese pottenambacht, op sterven na dood was, kwam vanuit dit atelier in Porches een nieuwe impuls.

monchique

In het Portugese district Faro is Monchique een bekend kuuroord. Het water uit de nabij gelegen bronnen   wordt voor lokale consumptie  gebotteld.

madeira

Madeira, een autonome provincie geniet wereldfaam als bloemeneiland. Maar wat het zo uniek maakt is het netwerk van wandel paden, de levada’s.

 

Reisliteratuur over deze bestemming

 

Christiano Ronaldo. De biografie

Guillem Balagué

 

Onder Alex Ferguson ontwikkelde hij zich bij manchester United tot een complete voetballer. Bij Real Madrid werd hij topscorer aller tijden in de Spaanse competitie. Maar er is ook een andere zijde: de wedijver met FC Barcelona en Messi in het bijzonder en de problemen met managers, medespelers en supporters. Ook in zijn privéleven is er dat geheimzinnig kantje.

 

Kosmos – 352 blz - paperback

Wat & Hoe Taalgids Portugees

Jef van Egmond & Lurdes Meye

r

Handig taalboekje voor op reis (ontmoetingen, onderweg, eropuit, gezondheid, in moeilijkheden…). Verder een woordenlijst Nederlands-Portugees en Portugees-Nederlands mét aanwijzingen voor de uitspraak.

 

Kosmos – 240 blz – pocket

Wat & Hoe Algarve

Wat & Hoe Algarve

Christopher Catling & Lindsay Bennett

Met practische tips over o.m. vervoer & eten & drinken, een top tien selectie aan bezienswaardigheden en een suggestielijst van boeiende hotspots. Verder een uitgebreide reiswijzer voor elke regio van de Algarvestreek, aangevuld met kaarten en adressen.

VBK Uitgevers – 190 blz – pocket

Wat & Hoe Portugal

Tony Kelly & Kerry Christiani

 

Reisgids (met aparte taalgids) voor een actieve en culturele vakantie. Met een selectie aan sociale, culturele en natuurhistorische elementen. Verder ook nog een overzichtelijke opdeling tussen Lissabon, Noord-Portugal, Midden-Portugal, de Alentejo en de Algarve. Tenslotte worden een aantal suggesties voor wandelingen en tochten vermeld, aangevuld met adressen van horecazaken en winkels.

 

Kosmos Uitgevers – 206 blz – pocket

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS© 2004-2013 T/A/S bvba 

    sitemap