Traveltv Peru

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

 PERU

Klik op een foto om de bijhorende videoreportage te bekijken

 

 

 

ZUID-AMERIKA

 

Argentinië

Brazilië

Chili

Ecuador

Peru

andere continenten

peru masker

In Aguas Verdes steken we de grens met Ecuador over en  reizen we via Piura en Chiclayo naar Chachapoyas. Daarna gaan we verder tot in Cajamarca.

trujillo

Vanuit Trujillo trekken we het Amazonegebied in, en wel naar Tarapoto en Iquitas. Van hieruit nemen we een binnenvlucht naar de hoofdstad Lima.

puerto maldonado

Zuidwaarts naar Paracas, Pica en Arequipa. In Puno zijn er de drijvende eilanden van de Uros. De Inca architectuur ontdekken we in Cusco en Machu Pichu. Onze eindbestemming is Puerto Maldonado.

 

reisliteratuur over deze bestemming 

Te gast in Peru & Bolivia

Te gast in Peru & Bolivia

diverse auteurs

 

De verzameling korte reisimpressie, geschreven door meerder auteurs, geven een inzicht in de levenswijze en omgangsvormen van de inwoners. Aangevuld met nuttige reistips.

 

Informatie Verre reizen – 96 blz. – pocket

 

Reisgids Peru

Reisgids Peru

Rob Rachowiecki

 

Beknopte kennismaking met het land met onder meer beschrijvingen van wandelingen en auto- en boottochten. Aangevuld met practische informatie en gedetailleerde kaarten.

 

National Geographic Kosmos – 319 blz paperback

De reis naar het kind

 

De reis naar het kind

Vonne Van der Meer

 

In deze roman besluiten de kinderloze Julia en haar man Max een kind te adopteren. Ze zoeken toenadering met een tussenpersoon, Ronald Malfait, die tegen een royale vergoeding zal zorgen voor een rechtstreeks in Peru op te halen kind.

 

Olympus – 171 blz – paperback

Mijn Latijnss-Amerika

Mijn Latijns-Amerika

Mario Vargas Llosa

 

Een bonte verzameling van teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen (van voetbal tot revolutie) en in uiteenlopende genres (van necrologie tot fictie)

 

 

Uitgeverij Atlas – 607 blz - paperback

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

© 2004-2013 T/A/S bvba  

sitemap