Traveltv Panama

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

PANAMA  1   2

Klik op een foto om de bijhorende videoreportage te bekijken

 

CENTRAAL-AMERIKA

Aruba

Dominicaanse rep

Jamaica

Martinique*

Nederlandse Antillen

Panama

andere continenten

 

 

 

panama eilanden  Wie wil eiland hoppen komt in Panama aan zijn trekken! Iguana, Coiba, Barro Colorado, Colon zijn enkele namen van de vele met  bijzonder grote diversiteit aan dieren, amfibieŽn en zeedieren.
ngobe bugle stam

Er leven 7 inheemse stammen met hun eigen talen en tradities. Zo zijn er onder meer de Ngobe Bugle (grootste groep), de EmberŠ langs de Chagres rivier en het Kuna volk op de San Blas eilanden.

panama city skyline

Panama city is een amalgaam van drie steden. Er zijn de ruÔnes van de originele stad, verwoest door piraat  Morgan, er is de oude 17de eeuwse stad Casco Viejo en er is de hedendaagse zakenstad.

playa cambutal

In de statistieken van de Verenigde Naties staat het land geboekstaafd als vierde land ter wereld met de meeste plantenvariaties. Interessante plekken zijn Playa Cambutal, de Bahia de los delfines, Isla Coiba en Isla Colon.

reisliteratuur over deze bestemming  

Te gast in Costa Rica & Panama

Te gast in Costa Rica & Panama

diverse auteurs

 

De verzameling korte reisimpressie, geschreven door meerder auteurs, geven een inzicht in de levenswijze en omgangsvormen van de inwoners. Aangevuld met nuttige reistips.

 

Informatie Verre reizen Ė 96 blz. Ė pocket

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

© 2004-2013 T/A/S bvba  

sitemap