traveltv Namibie

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

 INDONESIE

Klik op een foto om de bijhorende videoreportage te bekijken

AZIň

 

Azerbeidzjan

Cambodja

China

Hong Kong*

IndiŽ

IndonesiŽ

Kazachstan

Kyrgyzstan

Laos

Malediven

Taiwan

Thailand

Vietnam*

Zuid-Korea

 

 

andere continenten

indonesie De Gordel van Smaragd zo wordt IndonesiŽ in heel wat  reisliteratuur voor- gesteld. Het is een keten van eilanden tussen AziŽ en AustraliŽ. Van de  18.000 eilanden zijn er slechts 3.000 bewoond.

 

 

 

 

reisliteratuur over deze bestemming

De regenboogbende Andrea Hirata

De regenboogbende

Andrea Hirata

 

Op het Indonesische eiland Belitong vecht een groep kinderen en hun 15-jarige lerares voor het behoud van hun school. De directeur wil de school sluiten vanwege een tekort aan leerlingen en omdat het dak te erg gehavend is. Tot overmaat van ramp heeft een mijnontginningsbedrijf tin ontdekt in de grond onder het schooltjeÖ Een scholenwedstrijd geeft de kinderen echter de kans hun school te redden.

 

Atlas Contact Ė 318 blz - -paperback

 

Te gast in Indonesie

Te gast in IndonesiŽ

diverse auteurs

 

De verzameling korte reisimpressie, geschreven door meerder auteurs, geven een inzicht in de levenswijze en omgangsvormen van de inwoners. Aangevuld met nuttige reistips.

 

Informatie Verre reizen Ė 80 blz. Ė pocket

 

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

© 2004-2013 T/A/S bvba