Traveltv Finland

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

 FINLAND

Klik op een foto om de bijhorende videoreportage te bekijken

 

   

EUROPA

BelgiŽ

Cyprus

Duitsland

Estland

Finland

Frankrijk  

Griekenland

Groot-BrittanniŽ

Hongarije

IJsland

ItaliŽ

KroatiŽ

Letland

Litouwen

Malta

Montenegro

Nederland

Noorwegen

Oostenrijk 

Polen

Portugal

ServiŽ

Slovakije

Spanje

TsjechiŽ

Zwitserland

andere continenten

Ňland heeft een bijzonder statuut binnen Finland. Met eigen nummerplaten, fiscaal stelsel ťn er wordt Zweeds gesproken. We volgend de historische postroute die tot 1911 Zweden met Rusland verbond.

Ňland is een verzameling van meer dan 6.700 eilandjes en daardoor ideaal voor liefhebbers van vliegvissen. Op  de meren in de buurt van Bast÷ geeft Linus een snelcursus in behendigheid.

korvatunturi of orenberg Finland claimt sinds 1927 dat Joulupukki, zoals ze er de Kerstman noemen, zijn officiŽle woonst heeft in Oost-Lapland op de Korvatunturi, de Orenberg.
finland bakermat van sauna Finland is de bakermat van de sauna. Zowat 1 op 3 Finnen heeft er ťťn en bijna elke Fin gaat wekelijks de sauna in.

Reisliteratuur over deze bestemming   

 
Rough Guide Finland

Rough Guide Finland

Roger Norum & James Proctor

 

Nederlandse uitgave van de bekende reisgidsen. Met een beschrijving per regio, aangevuld met gedeatilleerde kaarten of stadsplattegrond. Hoofdstukken over religie en geschiedenis complementeren de informatie.

 

Uitgeverij Unieboek - 347 blz. Ė paperback

 

 

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

© 2004-2013 T/A/S bvba

sitemap