traveltv Cambodja

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

CAMBODJA

Klik op een foto om de bijhorende videoreportage te bekijken

 

AZIË

 

Azerbeidzjan

Cambodja

China

Hong Kong*

Indië

Indonesië

Kazachstan

Kyrgyzstan

Laos

Malediven

Taiwan

Thailand

Vietnam*

Zuid-Korea

 

 

andere continenten

cambodja

Fietstocht over de legendarische wegen van Cambodja, met indrukken van het Angkor Wat en het museum gewijd de gruweldaden van de Rode Khmer. Een bijdrage van Dennis en Marijcke Koomen (toko-op-fietsvakantie).

   

 

 

Reisliteratuur over deze bestemming

Muskietengat

John ter Horst

 

Een vergeten geschiedenis van de VOC in Cambodja. Van 1601 tot 1666 heeft de Hollandse maatschappij meerdere malen geprobeerd een handelsmonopolie in hertenvellen te veroveren. Met de dagboeken van VOC-koopmannen op zak reist hij het land rond om de feiten over deze missie boven tafel te krijgen.

 

Atlas Contact – 253 blz - paperback

rough Guide Cambodja

Rough Guide Cambodja

Beverley Palmer & Steven Martin

 

De eerste Nederlandse uitgave van de bekende reisgidsen. Met een beschrijving per regio, aangevuld met gedeatilleerde kaarten of stadsplattegrond.Hoofdstukken over religie en geschiedenis complementeren.

 

Uniboek - blz.355 - paperback

 

Camboja National Geografic

Reisgids Cambodja

Trevor Ranges

 

Beknopte kennismaking met het land met onder meer beschrijvingen van wandelingen en auto- en boottochten. Aangevuld met practische informatie en gedetailleerde kaarten.

 

National Geographic/Kosmos – 319 blz – paperback

 

Te gast in Cambodja

Te gast in Cambodja

diverse auteurs

 

De verzameling korte reisimpressie, geschreven door meerder auteurs, geven een inzicht in de levenswijze en omgangsvormen van de inwoners. Aangevuld met nuttige reistips.

 

Informatie Verre reizen – 80 blz. – pocket

demo bladerboek

HOME / LANDENINDEX / TRAVELMIND.TV TRAVELSTORIES.BE   REISINFO / CONTACT / CREW / REALISATIE VAN UW PROMOVIDEO / ADVERTEREN / STOCKSHOTS

 

© 2004-2013 T/A/S bvba

 sitemap